Шокиращи кадри показаха ужасени пътници, които бягат от горящия самолет Боинг на

...
Шокиращи кадри показаха ужасени пътници, които бягат от горящия самолет Боинг на
Коментари Харесай

Кадри показват ужасени пътници да бягат от горящия Боинг ВИДЕО

Шокиращи кадри показаха ужасени пасажери, които бягат от горящия аероплан " Боинг " на пистата в Сенегал. Както по-рано съобихме, случаят се е случил през днешния ден сутринта.

Самолетът Boeing 737-300, пренасящ 78 пасажери, е направил несполучлив опит за политане, поднесъл и се е забил в храстите на летище Blaise Diagne, покрай столицата Дакар.

Another Boeing jet. Passengers scramble to flee burning Boeing 737 after it skids off the runway in Senegal.
— Mike Sington (@MikeSington)

Видеоклип демонстрира по какъв начин пътник бяга от мястото на злополуката, до момента в който от левия мотор на машината излизат пламъци и осветяват нощното небе. По-късно се появиха още фотоси, на които се вижда по какъв начин самолетът е забит в земята с дупка в мотора, която е покрита с противопожарна пяна.

Екипи на незабавна помощ изтеглиха пасажерите. 11 души са ранени, от тях четирима са в тежко положение. Не се оповестява за смъртни случаи.

Полетите от летището бяха прекратени. Властите пробват да открият повода за случая, който се случва единствено ден, откакто товарен аероплан на Boeing, употребен  от американската пощенска работа FedEx, извърши спешно кацане в Турция.

Авариите най-вероятно ще усилят проблемите на компанията, която към този момент е подложена на сериозен надзор поради поредицата от злополуки и разногласия по отношение на сигурността.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР